Wil je als student in het begeleidingstraject bij Monique ook je ervaringen delen? Vul het formulier dan in.

Monique heeft mij echt heeeeel erg geholpen. In 2 maanden tijd heb ik 80% van het proces van afstuderen doorlopen met haar en het was een helse klus om het allemaal voor mekaar te krijgen. Het was 1 van haar moeilijkste klussen.

Monique is iemand die zoveel tijd in je stopt als nodig is. Dat kan dus een uurtje per week zijn of 2 uur per dag. Je hebt een contactpersoon die je snel kan contacteren en waar je snel antwoord van krijgt (binnen een uur, dus niet dagenlang wachten op correspondentie van docenten of begeleiders), waardoor je snel kan schakelen. Ze geeft jou het vertrouwen dat je het kan door je in te laten zien dat ook de hele kleine successen die je behaalt, zeer waardevol zijn en dat JIJ dat hebt gedaan vanuit je eigen kracht. Een belangrijke tip die ik iedereen wil meegeven als je twijfelt om Monique in te schakelen is… Niet doen. Gewoon doen, het gaat je hoe dan ook verder helpen en hoe langer je wacht des te minder tijd je hebt voor de weg die je nog afleggen tot aan de deadline. Trust me, I’ve been there. In het begin had ik vertrouwen dat ik samen met haar dit makkelijk ging halen, maar hoe verder we kwamen des te moeilijker het werd, omdat ik in de knel kwam met de tijd. Dus begin zo gauw mogelijk met haar! Ik was er net op tijd bij en hierdoor heb ik mijn scriptie behaald, zowel door de goede en strakke begeleiding, als mijzelf. Als je een begeleider zoekt moet je bij haar zijn. Haar directe aanpak werkt en je gaat er sowieso de vruchten van plukken. Monique is een topper!

Matthijs Pruim - november 2020

Monique is de afstudeercoach die jij moet hebben!

Monique is iemand die echt de tijd voor je neemt. Geen poespas, maar direct to the point! Met haar samenwerken geeft je richting en motivatie. Zij heeft echt vertrouwen en geduld in haar studenten die zij begeleid. Eindelijk ben ik dan geslaagd voor de opleiding Voeding en Diëtetiek met behulp van Monique. Zonder haar had ik dit nooit durven dromen. Want wat het voor mij een rollercoaster op De Haagse Hogeschool waar je bijna tot geen concrete begeleiding krijgt. Hierin maakt Monique het verschil.

Geen bullshit qua kosten, maar een duidelijke prijs vooraf afgesproken. Dit maakt de samenwerking een stuk gemakkelijker en hoef je niet elke keer aan her financiële gedeelte te denken. Tevens heeft Monique veel geduld en geeft zij jou de kracht om door te zetten want zij zegt ”van je fouten leer je”.

Na het halen van mijn scriptie heeft Monique mij nog verder geholpen om het eindgesprek voor te bereiden tot dat ik een voldoende zou krijgen, dit wilde zij uit zichzelf zonder daarvoor extra kosten te verrekenen. Nogmaals bedankt voor alles Monique!

Mocht jij als student nog twijfelen, dan raad ik je aan (vanuit mijn hart) om bij Monique jouw afstudeeronderzoek of scriptie te doen! Wacht niet langer.

Steven Beekhuizen - juli 2020

Monique heeft mij super goed geholpen met mijn scriptie. Ik heb 2,5 week voor mijn deadline haar hulp ingeschakeld. Het was een korte en goede samenwerking. Ik heb veel begeleiding gekregen in zo’n korte tijd. Je krijgt vaak de dag zelf nog feedback op je ingestuurde stukken zodat je gelijk weer door kan. Door haar begeleiding heb ik mijn scriptie op tijd afgekregen en hiervoor een 7,3 gehaald! Zonder haar hulp was dit niet gelukt. Ik ben Monique erg dankbaar voor haar snelle en goede begeleiding.
 
Mabel- juli 2020

Ik ben officieel geslaagd😊😊!!

Monique heeft mij heel goed geholpen met mijn afstudeeronderzoek. Ze was altijd direct beschikbaar. Wanneer ik mijn verbeterde deel stuurde had ze vaak dezelfde dag al feedback gegeven! Super fijn dat is precies wat je nodig hebt!

Ze ziet precies wat er nog moet gebeuren en ze helpt je met de stappen die je moet ondernemen. Dankzij de hulp van Monique heb ik geen stres ervaren tijdens het schrijven van mijn scriptie. Ik ben haar heel erg dankbaar en raad het ook iedereen aan!!

Ik heb binnen 3 maanden mijn scriptie geschreven en het in 1 keer gehaald met een 7,1 !!

Lisa Janssen - juni 2020

In één woord? Fantastisch!!

Monique staat altijd voor je klaar en naast een flinke dosis humor is zij een hele goede scriptiebegeleider. In tijden waar jij het door alle stress en spanning even niet meer ziet zitten is Monique degene die ervoor zorgt dat je weer op het juiste pad zit. Door haar fijne uitleg, (kritische) feedback en haar persoonlijke manier van werken zit er maar één ding op. Het binnen slepen van je diploma. Dankzij Monique heb ik alle rust gevonden en heb ik zonder stress en spanning mijn scriptie verder kunnen afmaken. Bij voorkeur al moeite met het schrijven van je scriptie of heb je hier geen motivatie voor? Het inschakelen van Monique geeft 100% succes!

Jaylon - juni 2020

Wat heeft Monique mij goed geholpen. Ik liep wegens omstandigheden veel studievertraging op en Monique heeft mij door de laatste jaren heen gesleept. De feedback die ik op mijn scriptie kreeg van haar was altijd opbouwend en kon ik echt wat mee. Ze motiveerde mij om door te gaan en door haar berichtjes met de vraag hoe het ging bleef ik ook echt bezig. Dankjewel Monique voor al je hulp! (Mede) door jou heb ik vandaag mijn diploma in ontvangst mogen nemen!

Tessa Rees - september 2019

Wil je als student in het begeleidingstraject bij Monique ook je ervaringen delen? Vul het formulier dan in.

Je bent officieel geslaagd voor je HBO Bachelor!”

Na 2 jaar in strijd te zijn met mijn scriptie kreeg ik 3 weken geleden eindelijk te horen dat ik geslaagd was. Ik had nog 6 weken om mijn scriptie in te leveren en heb toen op aanraden de hulp van Monique ingeschakeld. Eindelijk had ik houvast, een strakke planning en wist ik wat ik moest doen. Het klinkt misschien wat overdreven, maar het was echt een verlossing! Door Monique had ik zelfs tijd over (ja echt!) om andere dingen te doen dan alleen maar met mijn scriptie bezig te zijn. In 6 weken tijd heb ik een heel onderzoek en advies in elkaar gezet met de hulp van Monique. Ze geeft je alle aandacht die je nodig hebt en is een geweldige coach die motiveert om even door te pakken.

Nogmaals Monique ontzettend bedankt, je bent echt een topper!!!!!!

Tessa van Woesik - september 2020

Monique is de afstudeercoach die jij moet hebben!

Monique is iemand die echt de tijd voor je neemt. Geen poespas, maar direct to the point! Met haar samenwerken geeft je richting en motivatie. Zij heeft echt vertrouwen en geduld in haar studenten die zij begeleid. Eindelijk ben ik dan geslaagd voor de opleiding Voeding en Diëtetiek met behulp van Monique. Zonder haar had ik dit nooit durven dromen. Want wat het voor mij een rollercoaster op De Haagse Hogeschool waar je bijna tot geen concrete begeleiding krijgt. Hierin maakt Monique het verschil.

Geen bullshit qua kosten, maar een duidelijke prijs vooraf afgesproken. Dit maakt de samenwerking een stuk gemakkelijker en hoef je niet elke keer aan her financiële gedeelte te denken. Tevens heeft Monique veel geduld en geeft zij jou de kracht om door te zetten want zij zegt ”van je fouten leer je”.

Na het halen van mijn scriptie heeft Monique mij nog verder geholpen om het eindgesprek voor te bereiden tot dat ik een voldoende zou krijgen, dit wilde zij uit zichzelf zonder daarvoor extra kosten te verrekenen. Nogmaals bedankt voor alles Monique!

Mocht jij als student nog twijfelen, dan raad ik je aan (vanuit mijn hart) om bij Monique jouw afstudeeronderzoek of scriptie te doen! Wacht niet langer.

Steven Beekhuizen - juli 2020

Monique heeft mij super goed geholpen met mijn scriptie. Ik heb 2,5 week voor mijn deadline haar hulp ingeschakeld. Het was een korte en goede samenwerking. Ik heb veel begeleiding gekregen in zo’n korte tijd. Je krijgt vaak de dag zelf nog feedback op je ingestuurde stukken zodat je gelijk weer door kan. Door haar begeleiding heb ik mijn scriptie op tijd afgekregen en hiervoor een 7,3 gehaald! Zonder haar hulp was dit niet gelukt. Ik ben Monique erg dankbaar voor haar snelle en goede begeleiding.
 
Mabel- juli 2020

Ik ben officieel geslaagd😊😊!!

Monique heeft mij heel goed geholpen met mijn afstudeeronderzoek. Ze was altijd direct beschikbaar. Wanneer ik mijn verbeterde deel stuurde had ze vaak dezelfde dag al feedback gegeven! Super fijn dat is precies wat je nodig hebt!

Ze ziet precies wat er nog moet gebeuren en ze helpt je met de stappen die je moet ondernemen. Dankzij de hulp van Monique heb ik geen stres ervaren tijdens het schrijven van mijn scriptie. Ik ben haar heel erg dankbaar en raad het ook iedereen aan!!

Ik heb binnen 3 maanden mijn scriptie geschreven en het in 1 keer gehaald met een 7,1 !!

Lisa Janssen - juni 2020

In één woord? Fantastisch!!

Monique staat altijd voor je klaar en naast een flinke dosis humor is zij een hele goede scriptiebegeleider. In tijden waar jij het door alle stress en spanning even niet meer ziet zitten is Monique degene die ervoor zorgt dat je weer op het juiste pad zit. Door haar fijne uitleg, (kritische) feedback en haar persoonlijke manier van werken zit er maar één ding op. Het binnen slepen van je diploma. Dankzij Monique heb ik alle rust gevonden en heb ik zonder stress en spanning mijn scriptie verder kunnen afmaken. Bij voorkeur al moeite met het schrijven van je scriptie of heb je hier geen motivatie voor? Het inschakelen van Monique geeft 100% succes!

Jaylon - juni 2020

Wat heeft Monique mij goed geholpen. Ik liep wegens omstandigheden veel studievertraging op en Monique heeft mij door de laatste jaren heen gesleept. De feedback die ik op mijn scriptie kreeg van haar was altijd opbouwend en kon ik echt wat mee. Ze motiveerde mij om door te gaan en door haar berichtjes met de vraag hoe het ging bleef ik ook echt bezig. Dankjewel Monique voor al je hulp! (Mede) door jou heb ik vandaag mijn diploma in ontvangst mogen nemen!

Tessa Rees - september 2019

Toen ik het 5e jaar van mijn HBO studie inging moest ik er echt aan geloven. De scriptie moest af! Na het stuk zo’n 15 keer terug gekregen te hebben, omdat het niet goed genoeg was werd Monique ingeschakeld. Na 2 sessies van zo’n anderhalf uur werd de scriptie opnieuw ingeleverd bij mijn begeleider op school. En ja hoor… het werd al een voldoende. Na een weekje tweeken was het stuk klaar om ingeleverd te worden en uiteindelijk te verdedigen. Het geheel leverde uiteindelijk een 8 op.
Monique is een topper!
– Geduld
– Communicatie
– Deadlines (met liefde)
– Afspraken onderling
– Duidelijkheid
– Volhouden
– Geloof
– ADHD met een tintje focus.. het bestaat.

Nog een paar woorden die mij te binnen schieten als ik terug denk aan het traject:
Niet aarzelen mensen!

David - juni 2019

Ik vond de afstudeercoaching erg prettig. De samenwerking liep erg goed. De verschillende inzichten die ik kreeg hebben mij geholpen om een goede scriptie te schrijven. Ook was de extra motivatie die ik kreeg erg prettig, waardoor ik in de momenten waarin ik het niet meer zag zitten erdoor heen kwam. Hartelijk dank voor alle hulp!

Daan Pot - september 2019

Ik vond het vaak moeilijk om de motivatie te vinden om af te studeren en was vaak het overzicht kwijt. Monique kan er goed voor zorgen om alles op een rijtje te zetten en concreet te maken. Stap voor stap zodat ik contstant kleine succeservaringen had. Wanneer ik haar mailde met stukken of een vraag had ik vrijwel binnen een uur al antwoord. Echt een aanrader! Zonder Monique had ik het waarschijnlijk nooit gehaald.

Sophie van Sliedregt - november 2018

Dankzij Monique de eindstreep gehaald tijdens mijn studie Pedagogiek. Een aanrader voor iedere student. Monique geeft feedback waar je echt wat mee kan!!

Hayat - juli 2018

Omdat ik erg op keek tegen mijn afstuderen heb ik Monique ingeschakeld. Tijdens mijn afstuderen kreeg ik vanuit mijn school en afstudeerbedrijf weinig begeleiding. Dit zorgde ervoor dat ik vaak bij Monique heb aangeklopt voor hulp. Ze reageerde altijd erg snel en ik kreeg vaak nog op de dag zelf mijn stukken terug met feedback. Ze was tijdens onze gesprekken altijd erg geduldig, positief en enthousiast. Het harde werk heeft uiteindelijk geresulteerd in het behalen van mijn diploma.

Pien - juli 2018

Ik ben zelf een erg gedreven persoon die ook zelf haar onderzoek heeft geschreven. Echter zou ik zonder jouw positieve energie en jouw vertrouwen in mijn kunnen de motivatie al lang geleden kwijt hebben geraakt. Door jouw adviezen en door met mij mee te denken wanneer ik vast liep heb ik een goed stuk kunnen schrijven. Vooral op het laatst heb ik veel aan jou gehad. Je bracht rust en helderheid bij me waardoor ik mijn stuk goed heb afgerond en ingeleverd. Heel erg bedankt voor de ondersteuning die jij mij hebt geboden.

Mounia - augustus 2018

Monique van Daalen was niet alleen een uitstekende coach, maar ze is een motivatie voor als je al incidenten heb meegemaakt. Die je laten denken: Beter stop ik met afstuderen.
Ze helpt je bij het geven van structuur en daagt je uit om verder te denken als een HBO-er. Ik vond het fijn om haar feedback te krijgen. Dit omdat ik een HBO opleiding deed en zelf kampte met laaggeletterheid en mijn doelgroep was ook laaggeletterde Marokkaanse ouders. Dus ik kon mezelf goed verplaatsen in de schoenen van mijn doelgroep. Ik kreeg van Monique de start en sturing om meer planmatig te werken en stapsgewijs te handelen om het onderzoek uit te voeren en het schriftelijk op papier te verwoorden.
Als coach is ze een doorzetter en realistische vrouw die samen met de student werkt om haar doelen te kunnen bereiken. Ze is eerlijk en helder als ze je aanspreekt
Voor mij is zij nog steeds mijn reddende engel die me telkens zegt: We gaan het dit jaar afmaken en halen. Je moet van je falen leren om sterker in je schoenen te staan en geen uitdaging is te groot als je maar de juiste persoon achter je heb die je stimuleert, motiveert en je de uitdaging geeft om verder te gaan en te reflecteren op je eigen handelen.

Shadia - augustus 2018

Wil je als student in het begeleidingstraject bij Monique ook je ervaringen delen? Vul het formulier dan in.

    Mijn ervaringen bij afstudeercoachinghbo.nl