Wil je als student in het begeleidingstraject bij Monique ook je ervaringen delen? Vul het formulier dan in.

Ik ben officieel geslaagd😊😊!!

Monique heeft mij heel goed geholpen met mijn afstudeeronderzoek. Ze was altijd direct beschikbaar. Wanneer ik mijn verbeterde deel stuurde had ze vaak dezelfde dag al feedback gegeven! Super fijn dat is precies wat je nodig hebt!

Ze ziet precies wat er nog moet gebeuren en ze helpt je met de stappen die je moet ondernemen. Dankzij de hulp van Monique heb ik geen stres ervaren tijdens het schrijven van mijn scriptie. Ik ben haar heel erg dankbaar en raad het ook iedereen aan!!

Ik heb binnen 3 maanden mijn scriptie geschreven en het in 1 keer gehaald met een 7,1 !!

Lisa Janssen - juni 2020

In één woord? Fantastisch!!

Monique staat altijd voor je klaar en naast een flinke dosis humor is zij een hele goede scriptiebegeleider. In tijden waar jij het door alle stress en spanning even niet meer ziet zitten is Monique degene die ervoor zorgt dat je weer op het juiste pad zit. Door haar fijne uitleg, (kritische) feedback en haar persoonlijke manier van werken zit er maar één ding op. Het binnen slepen van je diploma. Dankzij Monique heb ik alle rust gevonden en heb ik zonder stress en spanning mijn scriptie verder kunnen afmaken. Bij voorkeur al moeite met het schrijven van je scriptie of heb je hier geen motivatie voor? Het inschakelen van Monique geeft 100% succes!

Jaylon - juni 2020

Wat heeft Monique mij goed geholpen. Ik liep wegens omstandigheden veel studievertraging op en Monique heeft mij door de laatste jaren heen gesleept. De feedback die ik op mijn scriptie kreeg van haar was altijd opbouwend en kon ik echt wat mee. Ze motiveerde mij om door te gaan en door haar berichtjes met de vraag hoe het ging bleef ik ook echt bezig. Dankjewel Monique voor al je hulp! (Mede) door jou heb ik vandaag mijn diploma in ontvangst mogen nemen!

Tessa Rees - september 2019

Toen ik het 5e jaar van mijn HBO studie inging moest ik er echt aan geloven. De scriptie moest af! Na het stuk zo’n 15 keer terug gekregen te hebben, omdat het niet goed genoeg was werd Monique ingeschakeld. Na 2 sessies van zo’n anderhalf uur werd de scriptie opnieuw ingeleverd bij mijn begeleider op school. En ja hoor… het werd al een voldoende. Na een weekje tweeken was het stuk klaar om ingeleverd te worden en uiteindelijk te verdedigen. Het geheel leverde uiteindelijk een 8 op.
Monique is een topper!
– Geduld
– Communicatie
– Deadlines (met liefde)
– Afspraken onderling
– Duidelijkheid
– Volhouden
– Geloof
– ADHD met een tintje focus.. het bestaat.

Nog een paar woorden die mij te binnen schieten als ik terug denk aan het traject:
Niet aarzelen mensen!

David - juni 2019

Ik vond de afstudeercoaching erg prettig. De samenwerking liep erg goed. De verschillende inzichten die ik kreeg hebben mij geholpen om een goede scriptie te schrijven. Ook was de extra motivatie die ik kreeg erg prettig, waardoor ik in de momenten waarin ik het niet meer zag zitten erdoor heen kwam. Hartelijk dank voor alle hulp!

Daan Pot - september 2019

Ik vond het vaak moeilijk om de motivatie te vinden om af te studeren en was vaak het overzicht kwijt. Monique kan er goed voor zorgen om alles op een rijtje te zetten en concreet te maken. Stap voor stap zodat ik contstant kleine succeservaringen had. Wanneer ik haar mailde met stukken of een vraag had ik vrijwel binnen een uur al antwoord. Echt een aanrader! Zonder Monique had ik het waarschijnlijk nooit gehaald.

Sophie van Sliedregt - november 2018

Dankzij Monique de eindstreep gehaald tijdens mijn studie Pedagogiek. Een aanrader voor iedere student. Monique geeft feedback waar je echt wat mee kan!!

Hayat - juli 2018

Omdat ik erg op keek tegen mijn afstuderen heb ik Monique ingeschakeld. Tijdens mijn afstuderen kreeg ik vanuit mijn school en afstudeerbedrijf weinig begeleiding. Dit zorgde ervoor dat ik vaak bij Monique heb aangeklopt voor hulp. Ze reageerde altijd erg snel en ik kreeg vaak nog op de dag zelf mijn stukken terug met feedback. Ze was tijdens onze gesprekken altijd erg geduldig, positief en enthousiast. Het harde werk heeft uiteindelijk geresulteerd in het behalen van mijn diploma.

Pien - juli 2018

Ik ben zelf een erg gedreven persoon die ook zelf haar onderzoek heeft geschreven. Echter zou ik zonder jouw positieve energie en jouw vertrouwen in mijn kunnen de motivatie al lang geleden kwijt hebben geraakt. Door jouw adviezen en door met mij mee te denken wanneer ik vast liep heb ik een goed stuk kunnen schrijven. Vooral op het laatst heb ik veel aan jou gehad. Je bracht rust en helderheid bij me waardoor ik mijn stuk goed heb afgerond en ingeleverd. Heel erg bedankt voor de ondersteuning die jij mij hebt geboden.

Mounia - augustus 2018

Monique van Daalen was niet alleen een uitstekende coach, maar ze is een motivatie voor als je al incidenten heb meegemaakt. Die je laten denken: Beter stop ik met afstuderen.
Ze helpt je bij het geven van structuur en daagt je uit om verder te denken als een HBO-er. Ik vond het fijn om haar feedback te krijgen. Dit omdat ik een HBO opleiding deed en zelf kampte met laaggeletterheid en mijn doelgroep was ook laaggeletterde Marokkaanse ouders. Dus ik kon mezelf goed verplaatsen in de schoenen van mijn doelgroep. Ik kreeg van Monique de start en sturing om meer planmatig te werken en stapsgewijs te handelen om het onderzoek uit te voeren en het schriftelijk op papier te verwoorden.
Als coach is ze een doorzetter en realistische vrouw die samen met de student werkt om haar doelen te kunnen bereiken. Ze is eerlijk en helder als ze je aanspreekt
Voor mij is zij nog steeds mijn reddende engel die me telkens zegt: We gaan het dit jaar afmaken en halen. Je moet van je falen leren om sterker in je schoenen te staan en geen uitdaging is te groot als je maar de juiste persoon achter je heb die je stimuleert, motiveert en je de uitdaging geeft om verder te gaan en te reflecteren op je eigen handelen.

Shadia - augustus 2018

Wil je als student in het begeleidingstraject bij Monique ook je ervaringen delen? Vul het formulier dan in.

Mijn ervaringen bij afstudeercoachinghbo.nl